5/24/2016 03:09:00 μ.μ.
0
Ανδριανός στη Βουλή: Να εξεταστεί θετικά το αίτημα του Συλλόγου Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου για τη σύσταση Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου με χωρική αρμοδιότητα Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία, και τη δημιουργία 13 Αυτοτελών Υπηρεσιών Εποπτείας ΟΤΑ Α' και Β' Βαθμού.
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Π. Κουρουμπλή με θέμα το αίτημα του Συλλόγου Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου για τη σύσταση Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου με χωρική αρμοδιότητα Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία, και τη δημιουργία 13 Αυτοτελών Υπηρεσιών Εποπτείας ΟΤΑ Α' και Β' Βαθμού με έδρες τις έδρες των 13 Αιρετών Περιφερειών της χώρας.
Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:
“Με την παρούσα Αναφορά σας κοινοποιώ συνημμένως έγγραφο του Συλλόγου Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου με το οποίο προτείνεται η συμπερίληψη στο προσχέδιο του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης “Ρύθμιση θεμάτων ΟΤΑ και άλλες διατάξεις” η σύσταση Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου με χωρική αρμοδιότητα Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία, και η δημιουργία 13 Αυτοτελών Υπηρεσιών Εποπτείας ΟΤΑ Α' και Β' Βαθμού με έδρες τις έδρες των 13 Αιρετών Περιφερειών της χώρας.

Σας καλώ να εξετάσετε θετικά τις ως άνω προτάσεις και τα σχετικά επιχειρήματα που τις στηρίζουν όπως αυτά διατυπώνονται στο συνημμένο έγγραφο.”

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.