5/31/2016 10:23:00 π.μ.
0
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Τσακαλώτο και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θ. Δρίτσα με θέμα την ανάγκη άμεσης απομάκρυνσης κατασχεμένου από τη δίωξη λαθρεμπορίου φορτηγού αυτοκινήτου για λαθρεμπόριο τσιγάρων, από τον  χώρο του λιμένα Κοιλάδας Ερμιονίδας.
Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
“Στον χώρο του λιμένα Κοιλάδας Ερμιονίδας υπάρχει από το 2011 ακινητοποιημένο κατασχεμένο για λαθρεμπόριο τσιγάρων από τη δίωξη λαθρεμπορίου φορτηγό αυτοκινητο το οποίο σαπίζει.
Το ανωτέρω πρόβλημα έχει γνωστοποιηθεί με σχετικά έγγραφα στις αρμόδιες υπηρεσίες από τον Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Κοιλάδας, όπως μου ανέφερε με σχετικό έγγραφο που μου κοινοποίησε.
Δεδομένου του ότι η ακινησία του εν λόγω φορτηγού δημιουργεί προβλήματα με κυριότερο ότι αποτελεί πλέον εστία μόλυνσης και δημιουργείται άσχημη εικόνα καθίσταται επιτακτική η ανάγκη της άμεσης απομάκρυνσής του από τις αρμόδιες αρχές σύμφωνα με τις κατά νόμο διαδικασίες.

Κατόπιν αυτού,

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:

  1. Με ποιες συγκεκριμένες άμεσες διαδικασίες θα απομακρυνθεί άμεσα από τις αρμόδιες αρχές σύμφωνα με τις κατά νόμο διαδικασίες το ως άνω κατασχεμένο φορτηγό αυτοκίνητο από τον χώρο του λιμένα Κοιλάδας Ερμιονίδας”.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.