5/07/2016 02:40:00 μ.μ.
0

Γράφει ο Γιώργος Πουλοκέφαλος
Η διαπιστωτική πράξη της υπαγωγής μας σε ομηρία στην ΤΕΡΝΑ σκουπιδιών ΑΕ ολοκληρώθηκε χθες στην Διϋπουργική!
Το μείγμα κωμωδίας και τραγωδίας σε πολλές πράξεις ταυτόχρονα, έριξε την αυλαία του πλέον στην σύσκεψη στο Μαξίμου!
Η επώδυνη απόφαση σχηματοποιήθηκε.
Οι Δημότες της Πελοποννήσου για τα επόμενα 28 χρόνια θα παραμείνουν φόρου υποτελείς, στην προαναφερθείσα ΤΕΡΝΑ.
Ο προσχηματικός διάλογος γιατί περί αυτού πρόκειται «απέδωσε» και πλέον απομένουν μόνον οι τυπικές υπογραφές.
Οι υποψιασμένοι είχαμε από καιρό επισημάνει το colpo grosso όλων των εμπλεκόμενων για το που θέλουν να οδηγηθεί το όλο ζήτημα.
Στη χθεσινή συνάντηση τα δυναμόμετρα και τα μηκυνσιόμετρα μέτρησαν ειδικά βάρη και αναστήματα!
Δυστυχώς αρκετοί από τους Δημοτικούς μας Άρχοντες και όχι μόνον, με αυξημένη την αδυναμία να ανταπεξέλθουν στον καταφανή παραλογισμό , γνήσιοι φορείς του συμπλεγματικού επαρχιωτισμού, βρέθηκαν ελλειποβαρείς και με τεράστιο έλλειμμα ύψους !
Τώρα δεν μένει παρά να περιμένουν να εξαργυρώσουν την ανταλλακτική αξία της στάσης τους για τον επιδειχθέντα ραγιαδισμό τους !
Θα λάβουν εύφημον μνεία από την Αρχή και μεγαλύτερη μερίδα σε σχέση με τους άλλους τους κακούς, στην κατανομή των κονδυλίων των έργων.
Η καταχρηστική επιβολή της σημερινής εξουσίας τους για τους επιγενόμενους στα επόμενα 28 χρόνια φαίνεται δεν τους λέει τίποτα.
Η Ιστορία θα είναι αμείλικτη απέναντι τους.
Από την άλλη πλευρά η τοπική μας κοινωνία απαθής , αδυνατεί να αφυπνισθεί αλλά μόλις έρθει ο πρώτος λογαριασμός θα αντιδράσει ως συνήθως.
Για όλους μας όμως, υποψιασμένους και ανυποψίαστους, πιστοποιείται ξεκάθαρα ότι το περίγραμμα της ζωής μας ορίζεται από έλλειψη ελπίδας.
Αυτός ο τόπος δεν σώζεται με τίποτα!
Ας είναι καλά η εξουσία και η ετέρα εταίρα, η διαπλοκή !!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.