5/29/2016 08:54:00 μ.μ.
0


Ένσταση έκανε ο υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου, Σπύρος Βασιλείου κατά της Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, την οποία κοινοποίησε τόσο στο Οργανωτικό του κόμματος όσο και στον Βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Ανδριανό προς ενημέρωση τους για το σοβαρό αυτό θέμα. Στην ένσταση του αναφέρει τα παρακάτω:

«ΕΝΣΤΑΣΗ
Σπυρίδων Βασιλείου του Αναστασίου.
ΚΑΤΑ
Πρόεδρο ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας κ. Ελένη Αποστολοπούλου
Κατά την διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών, ανάδειξης νέων μελών ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου, ισοψήφησα με τον Ιωάννη Μάρα λαμβάνοντας 138 ψήφους έκαστος.
Μετά το πέρας της ψηφοφορίας έπρεπε να γίνει κλήρωση ανάμεσα  στους δύο ισοψηφήσαντες προκειμένου να αναδειχθεί το αναπληρωτικό μέλος για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ναυπλίου, του κόμματος μας (σύμφωνα με την εγκύκλιο των εσωκομματικών εκλογών 267/19-02-2016). Αυτό όμως δεν έγινε και έπρεπε εν συνεχεία να γίνει η κλήρωση ενώπιον του Συμβουλίου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ναυπλίου του κόμματος μας.
Την 4η/5/2016 σε συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, όπως τυχαίως ενημερώθηκα έγινε η κλήρωση  μεταξύ εμού και του Ιωάννη Μάρα, εν απουσία μας και από αναρμόδιο όργανο.
Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε να γίνει η κλήρωση στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου του κόμματος μας, παρουσία εμού και του Μάρα Ιωάννη.
Ως έχω έννομο συμφέρον αναμένω γραπτή ενημέρωση για το παραπάνω θέμα.
Ο ενιστάμενος
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Κοινοποίηση:
1)   Γραμματέα Οργανωτικού Ν.Δ. κ. Σπανάκη Βασίλειο – Πέτρο.
2)   Πρόεδρο ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου κ. Καββαδία Αθανασία.
3)   Βουλευτή Αργολίδας Ν.Δ. κ. Ιωάννη Ανδριανό. »
Σύμφωνα με πληροφορίες του «parapolitika argolida» μέλη από ΔΗΜ.Τ.Ο. της Αργολίδας αφού έμαθαν το θέμα που έχει προκύψει, έχουν εκφράσει την απογοήτευση τους και περιμένουν πως θα αντιδράσει η κ. Αποστολοπούλου για να προχωρήσουν στις δικές τους ενέργειες, προκειμένου να επιβληθεί τελικώς η απαιτούμενη διαφάνεια που επιθυμούν να υπάρχει στο εσωτερικό των οργάνων του κόμματος του νομού μας.
Να σημειωθεί ότι στη κλήρωση που έγινε στη ΝΟ.Δ.Ε. βγήκε ο Μάρας Ιωάννης.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.