5/26/2016 10:33:00 μ.μ.
0


     Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Διοίκησης για τη συμμετοχή και άλλων Διευθύνσεων Αστυνομίας, εκτός των  ήδη εμπλεκομένων - Αρκαδίας, Αργολίδας και Κορινθίας, - στη φύλαξη του προαναχωρησιακού κέντρου κράτησης Κορίνθου.
     Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η συγκεκριμένη απόφαση που έρχεται μετά τη διάθεση των διμοιριών υποστήριξης της Δ.Α.Αρκαδίας και της Δ.Α.Αργολίδας, για εκτέλεση υπηρεσίας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός αυτό, αλλά ελήφθη με βάση τη λογική που θέλει τη συλλογική αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος, από τις Αστυνομικές τουλάχιστον υπηρεσίες και όχι την επιφόρτιση ή την απαλλαγή εκ της συγκεκριμένης υποχρεώσεως κάποιων εξ΄ αυτών.
     Η εν λόγω εξέλιξη αναμφισβήτητα αποτελεί δικαίωση του αγώνα μας, αλλά και αποκατάσταση του πληγέντος αισθήματος δικαίου, σχετικά με την αντιμετώπιση από τη Διοίκηση των εργαζομένων εντός του ίδιου εργασιακού χώρου και κατόπιν αυτής νοιώθουμε έστω και προσωρινά ικανοποιημένοι και ίσοι μεταξύ ίσων.
     Επιθυμούμε να διαβεβαιώσουμε πάντες, ότι οι Αστυνομικοί της Αργολίδας θα συνεχίσουν να υπηρετούν την κοινωνία με τον ίδιο ζήλο, ανεπηρέαστοι από την άδικη και άνιση σε βάρος τους μεταχείριση, σε ότι αφορά το βάρος της φύλαξης του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Κορίνθου.
     Ελπίζουμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η παραπάνω απόφαση της Διοίκησης θα αποτελέσει πάγια πρακτική και θα πείσει και τον πιο δύσπιστο ότι όσον αφορά την Αστυνομία η δίκαιη και ίση μεταχείριση, η καλή θέληση και η αλληλεγγύη είναι λίθοι αμετακίνητοι και αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του εργασιακού μας χώρου, διαλύοντας παράλληλα κάθε υποψία για ανισομερή κατανομή υποχρεώσεων.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                                     ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                                                                                                                       ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.