6/08/2016 09:36:00 μ.μ.
0

Προσφάτως με δημόσια ανακοίνωση γνωστοποίησα την από 30.5.2016 προκήρυξη της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους, που δημοσιεύθηκε στη διαύγεια με ΑΔΑ ΩΥΧΠ4690Β4-ΕΓΨ, με την οποία προκηρύσσονται οι θέσεις τεσσάρων (4) ειδικευμένων ιατρών στο βαθμό του Επιμελητή Β΄ και συγκεκριμένα δύο Ψυχιάτρων, ενός Παθολόγου και ενός Παιδιάτρου.
Οι σχεδιαζόμενες προσλήψεις είναι βέβαιο ότι θα ενδυναμώσουν τον πολύπαθο τομέα της Υγείας, που αποψιλώθηκε από τα κόμματα της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ που συγκυβέρνησαν την περίοδο 2010-2014, με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα της λιτότητας.
Ασφαλώς οι προσλήψεις αυτές δεν εξαντλούν και στο Νομό μας τις ανάγκες του βασικού κοινωνικού αγαθού της Υγείας. Είναι όμως ενταγμένες στη σταδιακή ενδυνάμωση του πολύπαθου αυτού κλάδου, με προσωπικό (ιατρούς και νοσηλευτές) αλλά και προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού, που η Κυβέρνησή μας είναι αποφασισμένη να προχωρήσει.
Έκπληξη λοιπόν προκαλούν οι απαιτήσεις για λύση των πάντων, στην ολότητά τους και άμεσα, όπως εκφράστηκαν με δηλώσεις του πολιτικού προσωπικού που δεν δικαιούται να αποποιείται των ευθυνών του για τη διακυβέρνηση του τόπου με τα γνωστά αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης (διόγκωση του χρέους, μείωση κατά 25% του ΑΕΠ, συνεχής ύφεση), και να ζητά τα πάντα από την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, στους οποίους κληροδότησαν αυτή την κατάσταση.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.