6/02/2016 03:48:00 μ.μ.
0

Την δυσαρέσκεια του, για την απόφαση της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς να προχωρήσει άμεσα στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της, στην Αγία Τριάδα, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος σε σχετική  επιστολή του προς την διοίκηση, στην οποία συγκεκριμένα αναφέρει:
«Αξιότιμοι κύριοι ,
Ζητάμε από την διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, να επανεξετάσει την απόφαση των οργάνων της Τράπεζας, περί αναστολής της λειτουργίας του υποκαταστήματος της στην Αγία Τριάδα, στην έδρα της δημοτικής ενότητας Μιδέας του ιστορικού δήμου Ναυπλιέων.
Εκφράζοντας τα συναισθήματα των δημοτών μας θεωρούμε την ανωτέρω απόφαση για αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματός σας στην Αγία Τριάδα ως λανθασμένη και ληφθείσα χωρίς να υπολογιστούν πολλοί παράγοντες, που κυρίως άπτονται της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής. Η εν λόγω απόφαση υποβαθμίζει την καθημερινότητα των κατοίκων, δυσχεραίνει τις συναλλαγές των συνταξιούχων και των αγροτών ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει την ανάπτυξη κάθε είδους επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Το υποκατάστημα της Πειραιώς στην Αγία Τριάδα τυχαίνει το μοναδικό υποκατάστημα τράπεζα, που λόγω της γεωγραφικής και της οικονομικής διάρθρωσης της περιοχής, εξυπηρετεί αποκλειστικά τα χωριά όλου του πρώην δήμου Μιδέας. Ως εκ τούτου παραπάνω από 5000 κάτοικοι, ως επί το πλείστον αγρότες και συνταξιούχοι, να εξυπηρετούνται καθημερινά από το συγκεκριμένο υποκατάστημα, για περισσότερα από 25 χρόνια.
Παρακαλούμε θερμά για την ευαισθητοποίηση σας επί του θέματος και ευελπιστούμε να επανεξετάσετε και να ανακαλέσετε την απόφασή για διακοπή του υποκαταστήματος  σας στην Αγία Τριάδα.»
01/06/2016

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.