6/15/2016 06:40:00 μ.μ.
0

 «Εξαιρετικά συγκινησιακή» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στο Βουλευτικό, την 1η Βουλή των Ελλήνων, στο Ναύπλιο την 1η Πρωτεύουσα της Ελλάδος, «γεγονός το οποίο καταδεικνύει τη βαθιά πίστη του Περιφερειακού Συμβουλίου, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και κάθε πολίτη της στη δημοκρατική λειτουργία, ως τον απαραίτητο παράγοντα για να βρει η χώρα το δρόμο της», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε επίσης ότι «είναι ιδιαίτερα συμβολική η συνεδρίαση αυτή στο Ναύπλιο, καθώς αποτελεί την πόλη οδηγό για το μέλλον της χώρας, πιστοποιεί τη διαχρονία του τόπου και συνιστά το κλειδί της σύνδεσης και της συνεννόησης με την Ευρώπη», ενώ υπογράμμισε ότι «οι διάφορες ιστορικές περίοδοι του Ναυπλίου, όπως η Ενετοκρατία και η Φραγκοκρατία, πιστοποιούν τον κοσμοπολιτισμό του».

STUDIO B&G 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.