6/23/2016 02:28:00 μ.μ.
0

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Αποστόλου με θέμα την πορεία υλοποίησης των έργων μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τα δίκτυα του Αναβάλου στην Ερμιονίδα.
Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
“Στο πλαίσιο της διαρκούς παρακολούθησης της πορείας υλοποίησης του μεγάλου αρδευτικού έργου πνοής για την Αργολίδα του Αναβάλου, επανέρχομαι με νέα Ερώτηση και σας καλώ να με ενημερώσετε για την πορεία υλοποίησης των έργων  μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τα δίκτυα του Αναβάλου στην Ερμιονίδα, και ιδιαίτερα για την πορεία της δημοπράτησης του έργου, προϋπολογισμού 47.350.000 ευρώ.
Με δεδομένο ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα, τα τεύχη δημοπράτησης ήταν έτοιμα στα τέλη του 2014 καθώς και το ότι η φετινή ανομβρία ήδη έχει δημιουργήσει σοβαρές ζημιές στους παραγωγούς, καθιστώντας την ολοκλήρωση του έργου αναγκαία όχι μόνο για την περαιτέρω ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής, αλλά και για την επιβίωση των υπαρχουσών καλλιεργειών, καθώς και το ότι σε απάντηση του Υπουργού σε προηγούμενη σχετική ερώτησή μου επισημαίνεται ότι “Η κατασκευή του έργου  μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τα δίκτυα του Αναβάλου στην Ερμιονίδα έχει ενταχθεί στην ΣΑΕ 081/8 με ΚΑ 2009ΣΕ081120009 και επί του παρόντος δεν έχει δημοπρατηθεί. Το έργο είναι ενταγμένο και η υλοποίησή του αναμένεται να γίνει εντός της επόμενης προγραμματικής περιόδου”,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
1.       Σε ποια φάση βρίσκεται η πορεία υλοποίησης των έργων μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τα δίκτυα του Αναβάλου στην Ερμιονίδα.

2.    Πότε θα γίνει η δημοπράτηση του έργου”.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.