6/10/2016 09:13:00 π.μ.
0
Αγαπητοί Κυρίες και Κύριοι, οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι είναι μια Παγκόσμια μη κερδοσκοπική οργάνωση ανδρών και γυναικών για τους οποίους τα ναρκωτικά είχαν γίνει κύριο πρόβλημα. Το Ν.Α. είναι εθελοντικές ομάδες αλληλοβοήθειας.


Είναι ένα πρόγραμμα πλήρους αποχής από όλα τα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένου και του αλκοόλ.

Το πρόγραμμά μας εστιάζεται στον εθισμό και στη διαδικασία ανάρρωσης απ' αυτόν. Η μόνη προϋπόθεση για να είναι κάνεις μέλος, είναι η επιθυμία να σταματήσει τη χρήση.

Ελπίζουμε έτσι ότι κανένας ναρκομανής που ζητά ανάρρωση να μη χρειαστεί να πεθάνει, χωρίς να έχει μια ευκαιρία να ζήσει ελεύθερος από τα ναρκωτικά.

Οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι ξεκίνησαν από τις Ν ΠΑ το 1953 και σήμερα πραγματοποιούν 62.000 συγκεντρώσεις την εβδομάδα σε 132 χώρες.

Στην Ελλάδα η 1η ομάδα ξεκίνησε το 1987 στην Αθήνα και σήμερα πραγματοποιεί 140 συγκεντρώσεις την εβδομάδα σε: Αθήνα, Πειραιά, Μαρκόπουλο, Θεσαλονίκη, Κατερίνη, Γιαννιτσά, Αλεξ/πολη, Πάτρα, Ναύπλιο, Κέρκυρα, Κρήτη, Κορινθία, Λάρισα, Λουτράκι και Ζάκυνθο.

Επίσης πραγματοποιούνται ομάδες παρουσίασης σε εβδομαδιαία βάση σε σωφρονιστικά ιδρύματα και θεραπευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Με αφορμή την δράση της ΟΜΑΔΑΣ του ΝΑΥΠΛΙΟΥ των Ναρκωμανών Ανώνυμων και την καλή συνεργασία με τον Δήμο, σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του προγράμματός μας, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρα προσέλευσης 11.30 π.μ. στην Αίθουσα του Βουλευτικού (πλ. Συντάγματος). 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ 

-Προσέλευση
-`Ενάρξη - Καλωσόρισμα
-Ιστορικό και Δομή Ν.Α.
-Προσωπικές Ιστορίες
-Ερωτήσεις - Απαντήσεις
-Κλείσιμο 

Τηλεφωνική γραμμή βοηθείας 210-3474777 

ωωω.πα-greece.r

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.