6/13/2016 02:46:00 μ.μ.
0
Εντύπωση προκάλεσε το καπέλωμα που έκαναν κάποιοι στην Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Ελένη Αποστολοπούλου, εκμεταλλεύτηκαν την απειρία της και την ευγένεια της και προβλήθηκαν εις βάρος της. Στο πάνελ και δίπλα από τον κεντρικό ομιλητή στην μια θέση κάθετε ο εκλεγμένος βουλευτής και στην άλλη η εκλεγμένη πρόεδρος, όπως επίσης την συζήτηση την συντονίζει η ίδια και όχι μόνο. Η Πρόεδρος θα έπρεπε να προλογίσει και να καλέσει τον βουλευτή και ύστερα τους Δημάρχους και  πολιτευτές και όχι τους κομματικά διορισμένους και αμέσως μετά να ανέβει στο βήμα ο κεντρικός ομιλητής. Άλλωστε ακόμα και για να μην κουράσουν τον κόσμο που ήταν εκεί θα έπρεπε να συντομεύσουν την διαδικασία. Όμως κάποιοι βρήκαν ευκαιρία προκειμένου να προβάλουν εαυτούς για να εξυπηρετήσουν τις φιλοδοξίες τους και δεν δίστασαν να κάνουν άνω κάτω την διαδικασία με αποτέλεσμα όλοι όσοι ήταν παρόντες να φύγουν δυσαρεστημένοι και κουρασμένοι χωρίς να έχουν αποκομίσει τίποτα παραπάνω από την διαπίστωση πως κάποιοι εκεί μέσα είναι μωροφιλόδοξοι . Βέβαια από εδώ και η Πρόεδρος θα πρέπει πλέον να έχει το νου της...

Ατάκα με πολλά υπονοούμενα πέταξε και ο πρώην Βουλευτής Βασίλης Σωτηρόπουλος, εγκάλεσε όλους όσους χρησιμοποιούν τ΄όνομα του Προέδρου προκειμένου να αυτοπροβληθούν και είδα τουλάχιστον δυο από αυτούς να ανεβαίνουν στο βήμα χθες.


Με ρώτησε κάποιος από τα μέλη της ΝΟ.Σ. εχτές ποια ήταν αυτή που είναι στο βήμα γιατί δεν την ήξερε και είναι ένας άνθρωπος που είναι μέλος της Ν.Δ. από την ημέρα της ίδρυσης της. Δεν εννοούσε ούτε την Αποστολοπούλου, αλλά ούτε και την Κρίγγου.

Παρέμβαση έκανε και ο Δημήτρης Κρανιάς ως εκλεγμένο μέλος της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. αν και τον λόγο τον πήρε μόνος του γιατί κάποιοι δεν σκέφτηκαν να τον ρωτήσουν αν ήθελε να τοποθετηθεί.

Εδώ παραλίγο να μην δώσουν τον λόγο στον Βουλευτή και στην Πρόεδρο ο πρώην Βουλευτή θα τους ένοιαζε;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.