6/01/2016 03:14:00 μ.μ.
0
Εκλεκτή η παραγωγή της εβδομάδας του τμήματος Τυροκομίας Γαλακτοκομίας του ΣΕΚ Επιδαύρου: Γραβιέρα, Γραβιέρα αγελαδινή με 5 πιπέρια και Λαδοτύρι!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.