6/13/2016 08:52:00 π.μ.
0

            
             

Θα  στηριχθούν καινοτόμες  δράσεις, θα δοθούν ουσιαστικά κίνητρα
    
Στη    στρατηγική στόχευση  του νέου αναπτυξιακού νόμου και στη συμβολή που θα έχει στην τόνωση της οικονομίας  αναφέρθηκε ο βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας μιλώντας  κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου..
Ο κ. Γκιόλας επισήμανε ότι  ΄΄ ο νέος νόμος εντάσσεται στο σχέδιο στρατηγικής ανασυγκρότησης  της χώρας και μαζί με άλλα προγράμματα  ( ΕΣΠΑ,  πρόγραμμα αγροτικού τομέα, Δημόσιες Επενδύσεις  κλπ)  θα ανοίξουν το δρόμο  για μια δίκαιη και ισόρροπη ανάπτυξη ΄΄.
Ο βουλευτής Αργολίδας  άσκησε έντονη κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση  καθώς – όπως είπε- η εισηγήτρια της  έδειξε ένα μην έχει  καν μελετήσει το νόμο , ώστε να τον συγκρίνει με παλαιότερους, και αρκέστηκε σε στείρα..παρελθοντολογία.
΄΄Προσπαθούμε να διορθώσουμε πολλά κακώς κείμενα των χρόνων της   συγκυβέρνησης   ΝΔ- ΠΑΣΟΚ , αν και εδώ  και πολλούς μήνες κινούμεθα σε καθεστώς οικονομικής ασφυξίας. Οι προηγούμενοι  αναπτυξιακοί νόμοι δεν απέδωσαν  γιατί  στόχευαν  λανθασμένα,  επίσης ευνοήθηκαν μόνο   μεγαλο-επενδυτές και όχι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ υπήρξαν κρούσματα αδιαφάνειας…΄΄΄   υπογράμμισε ο κ. Γκιόλας   και συμπλήρωσε ότι  με την ενίσχυση μόνο   ξενοδοχείων  και ανεμογεννητριών δεν υπήρξε ουσιαστικό αποτέλεσμα.
   Ο κ.  Γιάννης Γκιόλας  τόνισε με έμφαση ότι   φιλοσοφία του νέου αναπτυξιακού νόμου είναι  η ουσιαστική στήριξη καινοτόμων  υπηρεσιών και προϊόντων, η ενίσχυση  Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και συνεργατικών σχημάτων ( ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμοί  )   αλλά και η  χορήγηση κινήτρων σε επιχειρηματίες που προωθούν , σε όλη την Ελλάδα, προϊόντα με ονομασία προελεύσεως και τα οποία μπορούν – και πρέπει- να κατακτήσουν τις διεθνείς αγορές.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.