6/22/2016 06:04:00 μ.μ.
0


Με κεντρικό μήνυμα «Χωρίς εσένα αποκλείεται» το ΚΕΘΕΑ κορυφώνει τις προσπάθειές του για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών αναφορικά με τα θέματα της εξάρτησης με μία ετήσια πανελλαδική καμπάνια που πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, στις 26 Ιουνίου.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στο Ναύπλιο με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων έχει προγραμματίσει μια σειρά ενημερωτικών δράσεων/εκδηλώσεων ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό και τον στιγματισμό που δημιουργεί προσκόμματα στην ένταξη του χρήστη στη θεραπεία και την κοινωνία.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  • Σάββατο 25 Ιουνίου και ώρες 19:00-23:00 στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων (μπροστά στο Δημαρχείο), θα πραγματοποιηθούν ενημερώσεις αναφορικά με θέματα εξαρτήσεων, αφήγηση παραμυθιού από τις Παραμυθούδες του Ναυπλίου, ζωγραφική, και διαδραστικά παιχνίδια.
  • Κυριακή 26 Ιουνίου και ώρες 19:00-23:00 στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, θα πραγματοποιηθούν ενημερώσεις αναφορικά με θέματα εξαρτήσεων, θεατρικό δρώμενο με την υποστήριξη της Πειραματικής Σκηνής του ΔΟΠΠΑΤ, ζωγραφική και  διαδραστικά παιχνίδια.
Οι εκδηλώσεις του διημέρου γίνονται με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων.

Το διάστημα από 17 έως 30 Ιουνίου, στο πλαίσιο της ευρύτερης ενημέρωσης στις περιοχές του Νομού Αργολίδας, το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αργολίδας «Ελπίδα Ζωής» θα επισκεφτεί την Ερμιόνη (Λιμάνι, 17/06, 10:00-13:00), το Άργος (Πλατεία Αγίου Πέτρου, 22/06, 9:00-12:30 ), το Ναύπλιο (Πλατεία Καποδίστρια, 27/06, 9:00-12:30&19:00-21:00) και την Αρχαία Επίδαυρο (Λιμάνι, 30/06, 10:00-13:00).

Το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ είναι θεραπευτικό πρόγραμμα για ενήλικες χρήστες ουσιών. Ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων), ενός από τους βασικούς φορείς υλοποίησης του εθνικού σχεδιασμού ενάντια στις εξαρτήσεις και συμβούλου οργανισμού του ΟΗΕ σε θέματα ναρκωτικών.
Το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στο Ναύπλιο παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και συμβουλευτικής σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την χρήση ναρκωτικών, καθώς και στις οικογένειές τους.
Σε όλα τα Προγράμματα του ΚΕΘΕΑ οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, η συμμετοχή είναι εθελοντική, δεν χορηγούνται υποκατάστατα ή άλλα φάρμακα και τηρείται το απόρρητο.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του ΚΕΘΕΑ στο Ναύπλιο τηλ.. 27520-47251

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.