6/02/2016 03:38:00 μ.μ.
0Με παρέμβαση  του  προς  τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο  της Τράπεζας Πειραιώς  ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας  επισημαίνει την αναγκαιότητα συνέχισης λειτουργίας του υποκαταστήματος   της Τράπεζας  Πειραιώς, στην Αγία Τριάδα,  για την άμεση εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
Στην  επιστολή που απέστειλε ο   κ. Γκιόλας αναφέρει:

                                                 Προς τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Τράπεζας ΠειραιώςΠλαίσιο κειμένου: Θέμα: Υποκατάστημα Τράπεζας Πειραιώς Αγίας Τριάδας, Αργολίδας

Αγαπητοί κ. Πρόεδρε και κ. Σύμβουλοι,

Μετά λύπης μου πληροφορήθηκα από το ενημερωτικό δελτίο του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Μιδέας, του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, ότι υπάρχει η σκέψη διακοπής της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Αγία Τριάδα Αργολίδας.

Η Αγία Τριάδα, ως πρωτεύουσα του καταργηθέντος και συνενωθέντος Δήμου Μιδέας και ως κέντρο της σημερινής Δημοτικής Ενότητας Μιδέας, έχει εξαιρετικά ανεπτυγμένη εμπορική δραστηριότητα με πολλά καταστήματα και υπηρεσίες. Το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς που λειτουργεί στην Αγία Τριάδα εξυπηρετεί σχεδόν όλους τους κατοίκους των χωριών του Αργολικού Κάμπου. Εκτός από τα υπόλοιπα 8 χωριά της Δημοτικής ενότητας Μιδέας, το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετεί και αρκετά χωριά του Δήμου Άργους (Ήρα, Λάλουκας, Κουρτάκι κ.ά.) που βρίσκονται πλησιέστερα και από την πόλη του Άργους.

Στην Αγία Τριάδα λειτουργεί Νηπιαγωγείο, πρότυπο Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο και Λύκειο, Περιφερειακό Ιατρείο, Αστυνομικός Σταθμός, Πνευματικό Κέντρο και Κέντρο Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία.

Παράλληλα, η Δημοτική Ενότητα Μιδέας έχει αυξημένη γεωργική (εσπεριδοειδή, ελιές, κηπευτικά) και κτηνοτροφική δραστηριότητα, με πολλά εργοστάσια και συσκευαστήρια αγροτικών προϊόντων.

Αντιλαμβάνομαι ότι εξετάζετε το ενδεχόμενο διακοπής της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζάς σας στην Αγία Τριάδα, λαμβάνοντας υπόψιν τα τρέχοντα οικονομικά στοιχεία που προκύπτουν από τη λειτουργία του υποκαταστήματος αυτού, έχω όμως την εδραία πεποίθηση ότι οι οικονομικοί δείκτες, τόσο της περιοχής, όσο και της χώρας, σε εύθετο χρόνο, και πάντως εντός του 2016, θα σημειώσουν αξιόλογη οικονομική βελτίωση και θα ισχυροποιηθούν οι Τράπεζες και ο κύκλος εργασιών των κατά τόπον υποκαταστημάτων της. Έτσι θα ανατραπεί και μια πιθανή πτώση που παρατηρήθηκε γενικά αλλά και σε τοπική κλίμακα.

Παρακαλώ λοιπόν και εισηγούμαι θερμά να επανεξετάσετε την απόφασή Σας, ώστε να μη διακοπεί η λειτουργία του υποκαταστήματός της Τράπεζάς σας στην Αγία Τριάδα, επ΄ωφελεία των κατοίκων, των εργαζομένων στο υποκατάστημα και ασφαλώς και των οικονομικών δεδομένων του πιστωτικού Σας ιδρύματος.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Ιωάννης Γκιόλας
Βουλευτής Αργολίδας
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.