7/21/2016 09:25:00 μ.μ.
0
Ο Δήμος μας από Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 ξεκίνησε και επίσημα την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών (χαρτί, γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο) τρεις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στοχεύοντας στον περιορισμό της ρύπανσης, στην εξοικονόμηση ενέργειας και πρώτων υλών, στην επαρκή και αποτελεσματική καθαριότητα, στην προστασία του περιβάλλοντος, στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητάς μας.

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης συμπεριλαμβάνει το σύνολο της πεδινής ζώνης του Δήμου μας, ενώ από την Τετάρτη 20 Ιουλίου στο πρόγραμμα θα ενταχθούν και οι Τοπικές Κοινότητες Αγίου Πέτρου, Καστριού και Καστάνιτσας, όπου η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα, και ειδικότερα κάθε Τετάρτη.
Για ένα τόσο σημαντικό πρόγραμμα, με πολλαπλά και σημαντικά οφέλη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, είμαστε βέβαιοι πως οι πολίτες του Δήμου μας θα συμβάλλουν καθοριστικά με την ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή τους στην επιτυχή έκβασή του και τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.