7/04/2016 07:25:00 μ.μ.
0Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο, απέστειλε ο Διευθυντής  της ΑΣΠΑΙΤΕ Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Μουσταίρας , για τις ενέργειες του για την επίτευξη της  επαναλειτουργίας του τμήματος  ΠΕΣΥΠ στο Άργος. Στις 29/6 ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, απέστειλε επιστολή και είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΑΣΠΑΙΤΕ και την Διοικούσα επιτροπή της ΑΣΠΑΙΤΕ,  κατά την οποία υπογράμμιζε την αναγκαιότητα της επαναλειτουργίας του τμήματος ΠΕΣΥΠ Άργους με  το νέο ακαδημαϊκό έτος, μετά και το ενδιαφέρον που έδειξε μεγάλος αριθμός πολιτών. Οι ενέργειες του Δημάρχου ευοδώθηκαν, και με το νέο έτος η ΑΣΠΑΙΤΕ θα είναι μια ενωμένη και ισχυρή εκπαιδευτική μονάδα, που θα εξυπηρετεί τους φοιτητές του προγράμματος  ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ από ολόκληρη  την Πελοπόννησο. Θυμίζουμε πως  η λειτουργία της σχολής στο Άργος ,επιπέδου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ,έγινε με προσπάθεια της παρούσας δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου .

Επαναλειτουργία τμήματος ΠΕΣΥΠ Άργους».
Αξιότιμοι κύριοι,
Σας διαβιβάζουμε την απόφαση 181/2016 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους Μυκηνών περί επαναλειτουργίας του τμήματος ΠΕΣΥΠ Άργους κατά το νέο ακαδημαϊκό έτος, καθώς υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για φοίτηση και ως δημοτική αρχή δεν μπορούμε παρά να ενδιαφερθούμε για το όφελος των πολιτών, της πόλης μας αλλά και ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος που μπορεί να παράγει ειδικευμένους επιστήμονες και ταυτόχρονα να έχει όφελος στο κύρος του δημιουργώντας την εικόνα μιας ενωμένης και ισχυρής εκπαιδευτικής μονάδας που μπορεί να εξυπηρετήσει τους φοιτητές του προγράμματος ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ.
   Θεωρούμε πως η πόλη μας ως η αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης (μεταλαμπάδευση γνώσεων από την αρχαιότητα) διαθέτει το ανάλογο υπόβαθρο για στήριξη εκπαιδευτικών αναγκών.
Θα εκτιμήσουμε ιδιαίτερα την θετική σας ανταπόκριση σε ένα μείζον θέμα που απασχολεί τους πολίτες μας αλλά και γειτνιάζοντες πολίτες που θεωρούν το Άργος την καλύτερη επιλογή για φοίτηση καθώς βρίσκεται σε απόσταση μιάμισης ώρας από τις υπόλοιπες πρωτεύουσες της Πελοποννήσου και όχι μόνο.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος  Άργους Μυκηνών


        Δημήτριος Καμπόσος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.