7/22/2016 09:28:00 π.μ.
0
ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ-ΜΥΚΗΝΕΣ
Νέα παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για την πορεία υλοποίησης των έργων της πύλης εισόδου στην Αργολίδα από τους μεγάλους οδικούς άξονες της Πελοποννήσου με την κατασκευή του οδικού τμήματος Δερβενάκια-Μυκήνες (Εκκλησιαστικά).
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χ. Σπίρτζη με θέμα την Πορεία υλοποίησης των έργων της πύλης εισόδου στην Αργολίδα από τους μεγάλους οδικούς άξονες της Πελοποννήσου με την κατασκευή του οδικού τμήματος Δερβενάκια-Μυκήνες (Εκκλησιαστικά).
Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
Μετά και την Απάντηση στην 1773/9-12-2015 Ερώτησή μου με την οποία επιλύθηκε το πρόβλημα που είχε ανακύψει με την σύγχυση αρμοδιοτήτων για την υλοποίηση των έργων της πύλης εισόδου στην Αργολίδα από τους μεγάλους οδικούς άξονες της Πελοποννήσου με την κατασκευή του οδικού τμήματος Δερβενάκια-Μυκήνες (Εκκλησιαστικά), επανέρχομαι με νέα Ερώτηση ως προς την πορεία υλοποίησης των ως άνω έργων και το δεσμευτικό της χρονοδιάγραμμα.

Κατόπιν αυτού,
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Ποια είναι η πορεία υλοποίησης και ποιο το δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα κατασκευής του οδικού τμήματος  Δερβενάκια – Μυκήνες (περιοχή Εκκλησιαστικά)”.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.