7/11/2016 03:03:00 μ.μ.
0


Ένα πρόγραμμα για όλους τους πολίτες
Ταχύρρυθμα τμήματα  για τον μήνα Ιούλιο

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Άργους, μέσω του Τομέα Νοσηλευτικής, στα πλαίσια των προγραμμάτων της Υπηρεσίας Αγωγής Υγείας σας ενημερώνει ότι οργανώνει  σειρά μαθημάτων Πρώτων Βοηθειών.
        Στόχος του προγράμματος είναι η παροχή απλών εφαρμογών των Πρώτων Βοηθειών  μέσα στο χώρο του σπιτιού, του σχολείου αλλά και στην ευρύτερη κοινότητα.
  Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών» διάρκειας 14 ωρών Το εκπαιδευτικό πακέτο περιλαμβάνει: Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών, με ισχύ 3 χρόνια και βιβλίο πρώτων βοηθειών.
  Εκπαιδευτικά προγράμματα Πρώτων Βοηθειών διάρκειας 8 ωρών Το εκπαιδευτικό πακέτο περιλαμβάνει βεβαίωση παρακολούθησης προγράμματος, περιληπτικός οδηγός πρώτων βοηθειών ή cd.              
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα « Απώλεια Αισθήσεων-Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση » ( ΚΑΡΠΑ) διάρκειας 4 ωρών.
Το εκπαιδευτικό πακέτο περιλαμβάνει βεβαίωση παρακολούθησης ,οδηγίες εφαρμογής  ΚΑΡΠΑ σε πλαστικοποιημένη μορφή, μαντήλι τεχνητής αναπνοής .

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από την Νοσηλεύτρια –Εκπαιδεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Άργους & Τρίπολης  κα Μαρία Σταματοπούλου.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2751 29836 & 6948-777272
Mail : eesargos@yahoo.gr
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.