7/07/2016 07:21:00 μ.μ.
0
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ν. Αργολίδας(ΑΚΣΥΝΑ), μετά τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας.
 Έγινε καταμερισμός στο ΔΣ που ψηφίστηκε ομόφωνα.
Ο καταμερισμός είναι ως εξής:
Πρόεδρος: Αγγέλου Νίκος
Αντιπρόεδρος: Μαυριάς Ηλίας
Γραμματέας: Κρόκος Μιχάλης
Ταμίας: Στεργίου Γιώργος
Μέλος : Παπαγεωργόπουλος Γιώργος
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι :
Κατσικάρης Τάσος
Λυκομήτρος Γιώργος
Διολίτσης Κώστας
Επίσης εκλέχτηκαν και αντιπρόσωποι για Ομοσπονδία
Στη συνεδρίαση  του ΔΣ συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την μικρομεσαία αγροτιά όπως η αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές του ΟΓΑ, τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με καταστροφές στο φυτικό κεφάλαιο όπως χαλάζι, ακαρπία σε ελαιώνες καθώς και τα θέματα με τον ΕΛΓΑ, αφού είναι γνωστό ότι απέχουν οι γεωπόνοι-εκτιμητές λόγω μη πληρωμής τους.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλεί σε ετοιμότητα τους μικρομεσαίους αγρότες της περιοχής, καθώς κυβέρνηση και κουαρτέτο συνεχίζουν την επίθεση εναντίων της μικρομεσαίας αγροτιάς. Καλεί την μικρομεσαία αγροτιά στην οργάνωση της πάλης της, για να αποκρούσει την αντιαγροτική επίθεση που δέχεται, να συστρατευθεί με τον Σύλλογό μας.
Το ΔΣ θα πάρει πρωτοβουλίες με ανακοινώσεις, συσκέψεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας  το επόμενο διάστημα, αναδεικνύοντας αυτά τα θέματα. Θα πάρει πρωτοβουλίες για συντονισμό με άλλους αγροτικούς συλλόγους της Περιφέρειάς μας, για κοινές δράσεις.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.