7/20/2016 09:16:00 μ.μ.
0


Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας απευθύνει δημόσια πρόσκληση σε Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, (αδιόριστους, διορισμένους, συνταξιούχους), οι οποίοι είναι κάτοχοι πτυχίων με τίτλους σπουδών που συνάδουν με τα μαθήματα Γυμνασίου, Λυκείου, Ξένων Γλωσσών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αδιάκοπτη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Όπως και πέρσι, πρώτο βήμα για την οργάνωση της ενέργειας, είναι η καταγραφή των δυνητικά εθελοντών Εκπαιδευτικών, που με τη συμμετοχή και την εθελοντική προσφορά τους, αποδεικνύουν εμπράκτως την αλληλεγγύη προς τους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Προσκαλούμε επίσης και Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να στελεχώσουν, για πρώτη χρονιά, ειδικό τμήμα ενισχυτικής διδασκαλίας (Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματικής) σε μαθητές που παρουσιάζουν δυσκολία κατανόησης της Ελληνικής Γλώσσας.

Τον σκοπό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου τον γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πλέον…

Η αρχή έγινε και μάλιστα με επιτυχία!

Το μεγάλο στοίχημα για όλους μας όμως, είναι η συνέχεια, η συνέπεια και η διασφάλιση δημιουργίας ίσων ευκαιριών στη μάθηση σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές του Δήμου, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση ή την καταγωγή τους.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 27553 60101 (Υπεύθυνη επικοινωνίας Μποβολανέα Βίκη)

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

«Ίσα δικαιώματα στη μάθηση, σε όλους, χωρίς Οικονομικούς, Κοινωνικούς και Τοπικούς αποκλεισμούς»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.