7/21/2016 03:57:00 μ.μ.
0


Το τμήμα Κωπηλασίας του Ν.Ο.Π.Τ., με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συμμετοχή του αθλητή Ρούση Δημήτρη στο Προπονητικό Κοινόβιο Κωπηλασίας κατηγορίας Ανάπτυξης της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. που θα διεξαχθεί στο Βόλο από 3-9 Αυγούστου 2016. Να σημειωθεί ότι και ο αθλητής του ΝΟΠΤ Λιώσης Αθανάσιος είχε κληθεί να συμμετάσχει σε αντίστοιχο Προπονητικό Κοινόβιο, τον Απρίλιο του 2016 στο Σχινιά.

Η πρόσκληση αθλητών-τριών του ΝΟΠΤ για να συμμετάσχουν στα Προπονητικά Κοινόβια της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. αποδεικνύει τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στο τμήμα της Κωπηλασίας και είναι η επιβράβευση των αθλητών και των προπονητών του τμήματος.

Προσβλέπουμε σε μελλοντικές προσκλήσεις και άλλων αθλητών μας.                                          ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΠΤ                                 ΠΟΡΟΣ  19.7.2016

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.