8/14/2016 07:07:00 μ.μ.
0

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Μητροπολιτικός και ιστορικός Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου,αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στατικότητας και φθοράς των αγιογραφιών. 
     Από την πρώτη στιγμή το εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, απευθύνθηκε σε πολλούς φορείς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.  
    Το συμβούλιο του Ιερού Ναού,θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Κωστούρο για την διαβεβαίωσή του,ύστερα  από αλλεπάλληλες συσκέψεις μας, με τον ίδιο και με τους τεχνικούς του Δήμου Ναυπλιέων,για την οικονομική στήριξη προς τον Ιερό Ναό,σε αναμονή της οικονομοτεχνικής μελέτης των έργων από εμάς,προς συζήτηση του θέματος από το Δημοτικό Συμβούλιο.
 Επίσης,ευχαριστεί τους Βουλευτές του Νομού μας, κ. Ιωάννη Γκιόλα και κ. Ιωάννη Ανδριανό,για τις συνεχείς παρεμβάσεις τους προς το υπουργείο Πολιτισμού και την  ένταξη μέρους των έργων σε πρόγραμμα του Υπουργείου,μέσω της εφορείας Αρχαιοτήτων Ναυπλίου,ύστερα και από την σχετική αλληλογραφία.
  
ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.