8/21/2016 02:05:00 μ.μ.
0
Στο δικηγορικό μας γραφείο ανετέθη η υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής στα ποινικά Δικαστήρια και της αστικής αποζημιώσεως στα πολιτικά Δικαστήρια για το δυστύχημα, το οποίο συνέβη στις 16.8.2016 στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Νήσου Μονής και του χωριού της Αιγίνης Πέρδικα.
Συγκεκριμένα, από σήμερα το Δικηγορικό μας Γραφείο εκπροσωπεί την οικογένεια των θανόντων Θεοδοσίου Κατιφέ, 44 ετών, και Σεβαστής, κόρης του Θεοδοσίου Κατιφέ, ηλικίας 5 ετών, αλλά και τους τραυματισθέντες Αλεξάνδρα Αρκουζή, 37 ετών, Αναστάσιο Αναστασίου, 42 ετών,  Ιωάννη Αναστασίου 10 ετών και Αναστασία Αναστασίου, 7 ετών.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως τη Δευτέρα 22/08/2016 θα εμφανιστούμε ενώπιον της Ε΄ Τακτικής Ανακρίτριας Πειραιά, ώστε να δηλώσουμε παράσταση πολιτικής αγωγής υπέρ της οικογένειας των θανόντων και αυτοπροσώπως για τους τραυματισθέντες και θα λάβουμε αντίγραφα της δικογραφίας.

Σε συνέχεια του προηγούμενου Δελτίου Τύπου αναφορικά με το δυστύχημα που έλαβε χώρα την 16.8.2016 στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Νήσου Μονής και του χωριού της Αιγίνης Πέρδικα, σας ενημερώνουμε ότι το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε σήμερα την υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής και της οικογένειας του 58χρονου κυβερνήτη του τουριστικού σκάφους, Στυλιανού Τρίμη.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως τη Δευτέρα 22/08/2016 θα δηλώσουμε ενώπιον της Ε΄ Τακτικής Ανακρίτριας Πειραιά παράσταση πολιτικής αγωγής υπέρ της οικογένειας και του ανωτέρω θύματος, πέραν των συγγενών και τραυματιών που έχουμε αναφέρει στο προηγούμενο δελτίο τύπου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.