8/24/2016 09:20:00 π.μ.
0
Η Διοίκηση του ΙΕΚ Πελ/σου ( Τουριστικής Σχολής Αργους ) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους και υποψήφιες ( περιοχής του Αργους - Αργολίδας αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας Πελ/σου) που επιθυμούν να καταρτιστούν και να εξειδικευθούν στον Τουριστικό – Ξενοδοχειακό & Μαγειρικό τομέα ότι
αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου ( www.mintour.edu.gr) η προκήρυξη των νέων τμημάτων για την Τουριστική Σχολή – ΙΕΚ Πελ/σου της εκπ χρονιάς 2016 2017.

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : 29/08/2016 – 16/09/2016.

Η εισαγωγή των υποψηφίων θα γίνει κατόπιν μοριοδότησης με κριτήρια τον βαθμό λυκείου, την ηλικία, την γνώση ξένων γλωσσών , κοινωνικά κριτήρια ( τριτεκνία - πολυτεκνία) καθώς και προϋπηρεσία στην ειδικότητα και τυχόν ξενοδοχειακή – επισιτιστική επιχείρηση σε ιδιοκτησία οικογενειακή.

Συγκεκριμένα, στις ειδικότητες : 

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ _ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ και ΕΙΔΙΚΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑΣ εγκρίθηκαν 4 τμήματα για 100 απόφοιτους-τες Λυκείου η άλλου ισότιμου με αυτό ( 2 πρωινής και 2 απογευματινής λειτουργίας ανά ειδικότητα).

Η κατάρτιση και φοίτηση στο δημόσιο ΙΕΚ Τουριστικής Σχολής παρέχεται δωρεάν αποτελείται δε από 4 αυτόνομα εξάμηνα και 1 εξάμηνο αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πολυτελείας.

Η επιτυχής παρακολούθηση και η συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος επιπέδου 5 σύμφωνα με το εθνικό πλαίσιο προσόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι-νες μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και στην γραμματεία της σχολής στο Αργος , Δαναού 29 ( τηλ 27510 20127, 20115) 


Ο Διευθυντής ΙΕΚ Πελ/σου
Κων/νος Καχριμάνης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.