8/02/2016 07:09:00 μ.μ.
0

Το Λιμεναρχείο Ναυπλίου ανακοινώνει ότι στα πλαίσια ευρείας έκτασης προγραμματισμένων έλεγχων – επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν από την υπηρεσια στην ευρύτερη περιοχή της χερσαίας και θαλάσσιας αρμοδιότητάς του (Ερμιόνη – Πόρτο Χέλι – Ναύπλιο – Άστρος Λεωνίδιο) κατά το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Ιουλίου 2016 υπό την εποπτεία και συντονισμό της 5ης περιφερειακής διοικηση Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.: 

Διενεργήθηκαν -46- έλεγχοι ιδιωτικών και επαγγελματικών σκαφών κατά τους οποίους 

βεβαιώθηκαν: 

α) εννέα -09- παραβάσεις γενικού κανονισμού λιμένα προς επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων.

β) τέσσερις -04- παραβάσεις της αλιευτικής νομοθεσίας σύμφωνα με την οποία στους παραβάτες επιβάλλονται οι κυρώσεις i) του διοικητικού προστίμου καθώς και ii) της αφαίρεσης των αδειών αλιείας του σκάφους και της ατομικής άδειας (στην περίπτωση που υφίσταται υποχρέωση κατοχής των).

με γνώμονα την ασφαλή κυκλοφορία των σκαφών κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο αλλά και την προστασία των λουομένων, στοχευμένοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση και συχνότητα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.