8/05/2016 09:21:00 π.μ.
0

Γιάννης Γκιόλας: Κύριε Μπόμπολα  γιατί δεν  τηρήσατε την       επιταγή του Συντάγματος  για ισότητα  και αντικειμενικότητα     στην ενημέρωση  των πολιτών   ;


Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ΄΄ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ΄΄ και μέτοχος του MEGA κ. Φώτης Μπόμπολας κατέθεσε  στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής  που διερευνά τις διαδικασίες χορήγησης   ,από Τράπεζες, δανείων προς ΜΜΕ και πολιτικά κόμματα.
Αξίζει  να σημειωθεί ότι η Τράπεζα της Ελλάδας  εκτίμησε σαν πτώχευση  τη μείωση του κύκλου εργασιών  της επιχείρησης   ΄΄ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ΄΄ .Για το λόγο αυτό ο  βουλευτής Αργολίδας  του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της επιτροπής Γιάννης Γκιόλας  ρώτησε τον κ.  Μπόμπολα   ΄΄γιατί  δεν προέβη  σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου , παρ ότι ο ίδιος είναι εύρωστος οικονομικά΄΄.
Με   άλλα λόγια  ,   ο  κ. Μπόμπολας  ρωτήθηκε, αν θα συνεχίσει  να συντηρεί με δανεικά  την επιχείρηση αυτή.

  Επίσης ο βουλευτής  Γιάννης Γκιόλας ,ρώτησε, κατ επανάληψη ,  κατά πόσο, το MEGA τηρούσε αυτά τα χρόνια την επιταγή του Συντάγματος ( άρθρο 15,  παρ2)   για   αντικειμενικότητα   και με ίσους όρους  παροχή ενημέρωσης   στους πολίτες..

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.