9/02/2016 10:33:00 μ.μ.
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Καταρχήν, συγχαίρουμε τους μαθητές και μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις και τους ευχόμαστε δημιουργικές και επιτυχημένες σπουδές.
Τα εφόδια τόσο σε γνωστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο νοοτροπίας που κατέδειξαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων αποτελούν εγγύηση για αξιοπρόσεκτη σταδιοδρομία.
Επίσης, άρχισαν οι εγγραφές στο 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου και θα συνεχιστούν μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα κατά την οποία αρχίζουν τα μαθήματα.
Το σχολείο στεγάζεται σε καινούριο κτίριο, εκτός του αστικού ιστού στην Άρια Ναυπλίου, πράγμα που μπορεί να αναγκάζει τους μαθητές να χρησιμοποιούν λεωφορεία (δωρεάν) αλλά καθιστά αδύνατη την προσέγγιση εξωσχολικών στοιχείων στο προαύλιο χώρο. Σε ένα ασφαλές και απόλυτα ελεγχόμενο σχολικό περιβάλλον οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να ασχοληθούν αποκλειστικά με τα μαθήματα της ειδικότητάς τους, σύμφωνα με τις δυνάμεις του ο καθένας, και να προσπαθήσουν απερίσπαστοι να βελτιωθούν και να αποκτήσουν βασικές γνώσεις σε αυτή.
Στους απόφοιτους των Επαγγελματικών Λυκείων παρέχονται :
·         Απολυτήριο Επαγγελματικού Λυκείου (ισότιμο με του Γενικού Λυκείου), και
·         Πτυχίο ειδικότητας, επιπέδου 4
ενώ σύντομα θα ξεκινήσει η λειτουργία της τάξης μαθητείας (προαιρετική - για πτυχίο ειδικότητας επιπέδου 5).
Οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε Πανεπιστήμια και ΑΤΕΙ, σε σχολές του τομέα που έχουν επιλέξει
Για περισσότερες πληροφορίες για τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στο σχολείο μας μπορείτε να καλέσετε το 2752021881 ή να επισκεφθείτε το σχολείο, 08:00 πμ – 02:00 μμ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.