9/01/2016 11:46:00 μ.μ.
0

Διεγράφησαν το βράδυ της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου 2016 από τον συνδυασμό"Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" τα μέλη του, Ανδριανός Δήμας (Μπακέτος) και ο Ιωάννης Τζαρίμας.

Ύστερα από την συνεδρίαση του συνδυασμού σήμερα το βράδυ και ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου διεγράφησαν οι κ, Μπακέτος και Τζαρίμας "για  συμπεριφορά που δεν συνάδει με την ηθική και τις αξίες της δημοτικής παράταξης".Βέβαια επίσημα η διαγραφή των δύο θα είναι εν ισχύ αφού πάει το αίτημα της διαγραφής από την παράταξη στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και αμέσως χάνουν και κάθε αξίωμα που μπορεί να κατείχαν ως μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης.

Με 15 "ναί" και 3 "όχι" στο σύνολο των 18 παρόντων, έχουμε δει και στην προηγούμενη θητεία του τον Δ.Κωστούρο να τα βγάζει πέρα με εσωτερική αντιπολίτευση. Το παρασκήνιο της ιστορίας μιλάει για προσωπικές πολιτικές και όπως επίσης και για χτυπήματα κάτω από τη ζώνη προς τον Δήμαρχο. Η λαϊκή αγορά είναι ένα από τα θέματα βασικής διαφωνίας μεταξύ των πρώην συνοδοιπόρων , το θέμα αυτό σίγουρα θα έχει και συνέχεια...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.