9/15/2016 09:26:00 π.μ.
0
Ανδριανός στη Βουλή: Να διασφαλιστεί άμεσα η απρόσκοπτη λειτουργία του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στο Κρανίδι, με την αναθεώρηση της απόφασης της Υποδιοικήτριας του οργανισμού για παύση λειτουργίας από 17 Οκτωβρίου.
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γ. Κατρούγκαλο με θέμα τα σημαντικά προβλήματα που θα ανακύψουν  στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων από την ενδεχόμενη παύση λειτουργίας του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στο Κρανίδι μετά και το σχετικό έγγραφο της Υποδιοικήτριας του οργανισμού.
Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
“Σύμφωνα με δημοσιεύματα, με έγγραφο της Υποδιοικήτριας του ΙΚΑ σταματά από τις 17 Οκτωβρίου η λειτουργία του Υποκαταστήματος του ΙΚΑ στο Κρανίδι.

Η εξέλιξη αυτή, πέρα από σημαντική υποβάθμιση για την περιοχή, συνεπάγεται μεγάλη ταλαιπωρία για τους χιλιάδες ασφαλισμένους, συνταξιούχους και εργαζόμενους σε τουριστικές και άλλες επιχειρήσεις, καθώς το Κρανίδι απέχει 80 χιλιόμετρα από το Ναύπλιο, με σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Τούτων δοθέντων, καθίσταται επιτακτική η αναθεώρηση της εν λόγω απόφασης και η διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του υποκαταστήματος.

Ως εκ τούτου,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Με ποιες συγκεκριμένες κινήσεις θα διασφαλιστεί άμεσα η απρόσκοπτη λειτουργία του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στο Κρανίδι, με την αναθεώρηση της απόφασης της Υποδιοικήτριας του οργανισμού”.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.