9/16/2016 09:48:00 π.μ.
0
          


΄΄ Έργαλείο΄΄ ανάπτυξης  της οικονομίας  με τεράστιες ευκαιρίες  για  μεγάλο αριθμό συμπολιτών  μας  ΄΄ χαρακτηρίζει το πρόγραμμα  ΕΣΠΑ   ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας.
Σε δήλωση του ο βουλευτής του νομού τόνισε  ότι   μέσα από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020  δημιουργούνται  προϋποθέσεις  για πραγματική ανάπτυξη , καθώς επιχορηγούνται   δραστηριότητες  -και δίνονται ευκαιρίες-  σε πολλά επίπεδα  που θα καταπολεμήσουν την ανεργία, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας   , θα υποστηριχθούν  αποφασιστικά  νέοι επιστήμονες  και γενικότερα θα αλλάξει , σταδιακά, προς το καλύτερο η εικόνα της  οικονομίας ΄΄.
Με    κεντρικό σύνθημα ΄΄Δράσεις για σένα, έργα για όλους΄΄, το ΕΣΠΑ μέχρι το 2020 θα  ενισχύσει τομείς όπως  η ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, εκπαίδευση-δια βίου μάθηση, μεταρρύθμιση δημόσιου τομέα, ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η νεοφυής επιχειρηματικότητα , κατάρτιση –πιστοποίηση  εργαζόμενων στον ιδιωτικό  τομέα κλπ.

Πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους δίνονται καθημερινά από την ιστοσελίδα  www.espa.gr  και από τις τηλεφωνικές γραμμές 210-3726011 και 210-3726021 , τις ωρες 9πμ-5μμ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.