9/29/2016 08:25:00 μ.μ.
0

Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών αποφασίστηκε ομόφωνα η ανάκληση των αποφάσεων περί σύναψης προγραμματικών συμβάσεων με τον Δήμο Ναυπλιέων για την ενδιάμεση διαχείριση των απορριμμάτων. Αιτία των αποφάσεων αυτών του Δ.Σ η έλλειψη ανταπόκρισης από την πλευρά του Ναυπλίου στις απαιτήσεις συνεργασίας για την ολοκλήρωση των διαδικασιών , η κωλυσιεργία από μέρους του στην προώθηση των σχετικών ενεργειών και αποφάσεων , με συνέπειες , την συνέχιση επιβολής προστίμων προς τους δήμους , την συνέχιση της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος και την απώλεια των χρηματοδοτήσεων που έχουν δοθεί για το σκοπό αυτό από το κράτος.


Τα χρήματα που έχουν δοθεί είναι αποκλειστικά για την κατασκευή μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων. Ο κ. Κωστούρος μετά από αυτή την απροειδοποίητη υπαναχώρηση θα πρέπει επίσημα να δώσει τις απαιτούμενες απαντήσεις στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσο αλλα κυρίως στους δημότες του για τους λόγους της ακύρωσης της σύναψης προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Άργους Μυκηνών αλλά και το τι προτίθεται να κάνει με τα απορρίμματα . Ο Δήμος Άργους Μυκηνών από πλευράς του συνεχίζει μόνος του την ενδιάμεση διαχείριση και είναι ο μοναδικός δήμος της Πελοποννήσου ο οποίος δεν θα επιβαρυνθεί με επιπλέον πρόστιμα έχοντας την αδειοδότηση της χωροθέτησης για την εγκατάσταση μονάδας ενδιάμεσης διαχείρισης απορριμμάτων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.