9/30/2016 11:09:00 μ.μ.
0

Με εκπλήσσει η παράκληση στην τελευταία παράγραφο της επιστολής του πολιτικά έμπειρου πρώην Δημάρχου Ερμιονίδας Ανάργυρου Λεμπέση. Παρακαλεί λέει τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα να εφαρμόσουν όσα προεκλογικά υποσχέθηκαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν λέω βρε Ανάργυρε και επέτρεψε μου την οικειότητα και οι άλλοι έλεγαν ψέμματα, όμως φίλε μου αυτοί το ψέμα το έχουν αναγάγει σε επιστήμη . Από την άλλη δεν αντιλαμβάνομαι τι σε ξενίζει στην παρέμβαση τον πολιτικών κομμάτων και όχι μόνο, αφού αυτή η πράξη του κλεισίματος είναι μια ξεκάθαρα πολιτική απόφαση με πολλές κοινωνικές προεκτάσεις.


 
Αγαπητοί Συνδημότες, συνταυτίζομαι με τις κινητοποιήσεις και τις επικροτώ για την παραμονή του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στην Ερμιονίδα.
Με ξενίζει όμως η εμπλοκή μέσω δηλώσεων, πολιτικών και πολιτικών οργανώσεων για το θέμα αυτό.
Το κλειδαμπάρωμα του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Κρανιδίου και η δημιουργία γραφείου εξυπηρέτησης πολιτών, ξεκίνησε το 2013 με την υπ. αριθμ. 090/11/20.03.2013 απόφαση του διορισμένου από την συγκυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ Διοικητή του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ (ΦΕΚ 780 Β΄/04.04.2013), όπως αναφέρει στο εμπεριστατωμένο υπόμνημά του ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Σφυρής.
Θα μου πείτε ναι, αλλά αυτή η απόφαση μέχρι σήμερα δεν έχει εκτελεστεί!!! Δεν έκλεισε το υποκατάστημα του ΙΚΑ Κρανιδίου!!!
Θα απαντήσω. Αυτή η απόφαση ΑΝΕΣΤΑΛΛΗ!!! Δεν ανακαλέστηκε!!!
Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, που υποσχόταν ότι θα αποκαταστήσει τις υπηρεσίες που είχε κλειδαμπαρώσει η προηγούμενη κυβέρνηση, (μάλιστα θα καταργούσε και τον Καλλικράτη), τώρα μετά από τριάμισι χρόνια, αυτή την απόφαση του 2013 την έθεσε σε ισχύ.
Κύριε Γκιόλα, μέσω διαδικτύου, από την μία μας ερμηνεύετε την λειτουργία του τοπικού γραφείου εξυπηρέτησης πολιτών από το ΙΚΑ Ναυπλίου που θα στηθεί στο Κρανίδι.
Από την άλλη, στην συγκέντρωση που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Ερμιόνης, είπατε ότι θα παρέμβετε στον κ. Διοικητή του ΙΚΑ να αναστείλει ή να ανακαλέσει την απόφαση του προηγούμενου Διοικητή της συγκυβέρνησης Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ, έτσι ώστε να παραμείνει ανοιχτό το υποκατάστημα του ΙΚΑ Κρανιδίου.
Επειδή εμείς τέτοιου είδους γραφεία τα ζήσαμε στο πετσί μας!!!
Όταν κλειδαμπαρώθηκε η Δ.Ο.Υ. Κρανιδίου και μας έστησαν ένα παρόμοιο γραφείο εξυπηρέτησης πολιτών από την Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου.
 Έτσι μας έλεγαν στην αρχή τότε, ότι θα έχει τρία άτομα προσωπικό, θα εκδίδει φορολογικές ενημερότητες, θα κόβει παράβολα και τριπλότυπα και πολλά άλλα.
Σήμερα όχι δεν εκδίδει αυτά, αλλά έχει μόνο ένα άτομο προσωπικό!!!
Μεγάλη ταλαιπωρία στους κατοίκους της Ερμιονίδας να τρέχουν για ψήλου πήδημα στο Ναύπλιο.
Σήμερα με αυτή την οικονομική κρίση!!!
Κύριε Γκιόλα, σας παρακαλούμε να κάνετε πράξη τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Προσπαθήστε να ανακαλέσει ή να αναστείλει με νέα απόφασή του ο σημερινός διορισμένος Διοικητής του ΙΚΑ, την προηγούμενη απόφαση του Διοικητή της συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ.
Φτάνει πια η υποβάθμιση της Ερμιονίδας. Υπάρχει τρόπος!!!


Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.