9/12/2016 01:10:00 μ.μ.
1

Αστυνομικοί μοιράζουν ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής στο πρώτο Δημοτικό Σχολείο στην πόλη του Αργούς , Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016.Κατά την νέα σχολική χρονιά διανεμήθηκαν , ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς, από ένστολο προσωπικό της Τροχαίας, σε Δημοτικά Σχολεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

STUDIO B&G 

1 comments:

  1. Ας επαναλειτουργήσουν επιτέλους με ευθύνη των Υπουργείων Παιδείας και Εσωτερικών και Δημοσίας Τάξης [εναρμόνιση του Κ.Ο.Κ.] τα Πάρκα Οδικής Κυκλοφορίας [ 1 έως 2 ανά Νομό πλήρως εξοπλισμένα με αποθήκες υλικών , γραμματειακή υποστήριξη, ειδικούς εκπαιδευτές καθώς και συντηρητές] εντάσσοντάς τα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των σχολίων αλλά και θεσμοθέτηση την υποχρεωτική από τον Κ.Ο.Κ. κατοχή σχετικής άδειας οδήγησης στο τέλος των κύκλων μαθημάτων των μαθητών για να επιτρέπετε να κυκλοφορούν στου δρόμους των πόλεων.
    Αρμόδια και μόνο τα Πάρκα Οδικής Κυκλοφορίας, κατά την διάρκεια του Δημοτικού [3η και 4η Τάξη] για την εκπαίδευσή τους [θεωρητική και πρακτική] .
    Όλα τα άλλα είναι τριτοκοσμικές παραστάσεις διάρκειας μισής ημέρας με μηδενικά αποτελέσματα και σπατάλης πόρων που δεν αξιοποιούνται στην σωστή κατεύθυνση με μέτρηση αποτελεσματικότητας καθώς είμαστε ένας αδικαιολόγητος μονόδρομος ατελείωτων θυμάτων της ασφάλτου για δεκαετίες χωρίς καμία σοβαρή προσπάθεια οργάνωσης και καταπολέμησης της όλης αυτής άθλιας κατάστασης ξεκληρίσματος ολόκληρων Οικογενειών με πρώτο αίτιο των σοβαρότατη έλλειψη κυκλοφοριακής συνείδησης που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με οργάνωση και σύστημα ολοκληρωμένο και πιστοποιημένο κατά την μικρή ηλικία του μαθητή.

    * Τα περισσότερα εξολοκλήρου χρηματοδοτούμενα απο την Ε.Ε. Πάρκα Οδικής Κυκλοφορίας τα κάναμε χωματερές και χωράφια για αγριοράδικα όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων με ισχνά όμως αποτελέσματα έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδιασμού από την Κεντρική Διοίκηση και οργάνωσης κατά τα προαναφερόμενα πρότυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.