9/04/2016 09:53:00 π.μ.
0
Απάντηση Τόσκα στην Ερώτηση Ανδριανού και βουλευτών της ΝΔ για τα μισθολογικά ζητήματα των Στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας: “Σεβόμενοι τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και αναγνωρίζοντας την προσφορά του προσωπικού των Υπηρεσιών μας, συνεργαζόμαστε με το Υπουργείο Οικονομικών, αξιοποιώντας κατάλληλα κάθε δημοσιονομική δυνατότητα, για τη διευθέτηση των ζητημάτων κατά τον πλέον πρόσφορο και επωφελή για τους εργαζομένους και την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, τρόπο”.
Στην 7566/9-8-2016 Ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με άλλους βουλευτές του κόμματος με θέμα τα μισθολογικά ζητήματα των Στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, απάντησε ο αν. Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Ν. Τόσκας.
Στην Απάντηση του αν. Υπουργού αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:
“Σε απάντηση της ανωτέρω ερώτησης, καθίσταται γνωστό ότι τα μισθολογικά ζητήματα των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, όπως και των λοιπών δημοσίων υπαλλήλων, καθορίζονται από τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, για την οποία αρμόδιο είναι το Υπουργείο Οικονομικών.
Στο πλαίσιο αυτό, σεβόμενοι τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και αναγνωρίζοντας την προσφορά του προσωπικού των Υπηρεσιών μας, συνεργαζόμαστε με το προαναφερόμενο Υπουργείο, αξιοποιώντας κατάλληλα κάθε δημοσιονομική δυνατότητα, για τη διευθέτηση των εν λόγω ζητημάτων, κατά τον πλέον πρόσφορο και επωφελή για τους εργαζομένους και την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, τρόπο.
Τέλος, επισημαίνεται ότι οι Οικονομικές Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, δρώντας κατά δέσμια αρμοδιότητα, εφαρμόζουν το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, κάτι που αποτελεί οφειλόμενη ενέργεια της εκτελεστικής τους λειτουργίας, προβλεπόμενης απευθείας από τις διατάξεις του Συντάγματος.

Όσον αφορά στα ζητήματα που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων μας, αρμόδιο να σας ενημερώσει είναι το συνερωτώμενο Υπουργείο”. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.