9/06/2016 08:37:00 μ.μ.
0        ΤΗΝ 05-09-2016 ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ Β΄ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (ΕΡΜΙΟΝΗΣ) ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΥΔΡΑΣ.
      ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΩΡΑ 20:15 ΤΗΣ 05-09-2016 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ Β΄ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Λ/Χ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (ΕΡΜΙΟΝΗΣ) ΑΠΕΠΛΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ``ΔΟΚΟΣ`` ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΥΔΡΑΣ.  ΑΜΕΣΑ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΥ, ΠΟΛΩΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ, ΕΤΩΝ 22, ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΜΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΚΑΒ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.
ΑΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.
Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΠΡΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΙΩΝ – ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ. 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.