9/08/2016 02:55:00 μ.μ.
0
Αποστόλου σε  Ανδριανό για την επέκταση του Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Μιδέα: Το έργο είναι καταχωρημένο ως ανειλημμένη υποχρέωση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2007-2013 και ως τέτοιο θα εγγραφεί σύντομα στην ΣΑΕ 082/1.
Στην 6358/22-6-2016 Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με θέμα την πορεία υλοποίησης του έργου μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τον Ανάβαλο σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Μιδέα απάντησε γραπτώς ο αρμόδιος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Αποστόλου.
Το κείμενο της απάντησης του Υπουργού αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

“Όσον αφορά στην κατασκευή του έργου 'Έργα μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Μιδέα' σημειώνεται ότι το εν λόγω έργο, αν και δεν έχει ενταχθεί ακόμη στη ΣΑΕ 082/1, είναι καταχωρημένο ως ανειλημμένη υποχρέωση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2007-2013 και ως τέτοιο θα εγγραφεί σύντομα στην εν λόγω ΣΑΕ”.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.