10/20/2016 01:01:00 μ.μ.
0
 
Χθες, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, έγινε η έναρξη των μαθημάτων του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πανελλαδικά, για την εκπαιδευτική σειρά 2016-2017. Στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου είναι η 12η σειρά Εθελοντών που θα εκπαιδευτεί και σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και πανελλαδικά. 

Ο υπεύθυνος τμήματος εκπαίδευσης κ. Ζεκή Μεμέτ Αλή απηύθυνε μήνυμα προς όλους τους Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού:
Αγαπητοί  Εθελοντές,

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εσάς αλλά και για την μεγάλη οικογένεια του Ερυθρού Σταυρού, γιατί μέσα στις δυσκολίες των καιρών, αποφασίσατε να εκπαιδευτείτε και να προσφέρετε Εθελοντικά στο κοινωνικό σύνολο αφιερώνοντας αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο σας σε κάτι που πιστεύετε με ανιδιοτέλεια, βλέποντας την ανάγκη για βοήθεια προς τον συνάνθρωπο.

Στις  μέρες  μας, ο  Εθελοντισμός  όχι  μόνο  δεν  είναι  μια  προαιρετική  δραστηριότητα  των  πολιτών  αλλά  τείνει  στο  να  καθιερωθεί  ως  μια  από  τις  βασικές  ενασχολήσεις  του  γενικού  πληθυσμού,  στα  πλαίσια  της  προετοιμασίας  για  την  διαρκή  ετοιμότητα  και  αποτελεσματική  αντιμετώπιση  δύσκολων καταστάσεων.

Με  αφορμή  την έναρξη  των  Σχολών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών  για  την  εκπαιδευτική  σειρά  2016 – 2017 σε όλη την Επικράτεια της Ελλάδος, ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Τομέα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού  Ερυθρού  Σταυρού κος Ζεκή Μεμέτ Αλή θα  ήθελε να  καλωσορίσει  τους  νέους  Εθελοντές  όλων  των  Περιφερειακών  -  Τοπικών Σωμάτων  Εθελοντών  Σαμαρειτών,  Διασωστών  και  Ναυαγοσωστών  και  να ευχηθεί  ολόψυχα,  Καλή  Εκπαιδευτική  Χρονιά με Υγεία σε  αυτούς  και  τους  Εκπαιδευτές τους.

Η οικογένεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σήμερα γίνεται πιο μεγάλη και σας Ευχαριστούμε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.