10/03/2016 06:42:00 μ.μ.
0
Επιμελητηριακός Συνδυασμός Αναπτυξιακή Δύναμη                     6 – 9 - 2016

Προς Eπιμελητήριο Αργολίδας
Με την παράκληση να κοινοποιηθεί στα μέλη του ΔΣ

3 ΚΑΛΠΕΣ σε Άργος – Ναύπλιο - Κρανίδι

Με αφορμή τις δημοσιεύσεις για ριζική μεταβολή του πλαισίου περί Επιμελητηρίων, είναι πιστεύουμε η κατάλληλη στιγμή να δεσμευτούμε όλοι, για την τοποθέτηση 3 καλπών στις επόμενες εκλογές, ώστε εύκολα να μπορέσουν να προσέλθουν όλοι οι συνάδελφοι.    

Από τις προηγούμενες ήδη εκλογές, ζητούσαμε να υπάρξουν 3 κάλπες, κάτι που η παράταξη του κ. Δαμούλου αρνήθηκε με πρόσχημα το οικονομικό κόστος.

Επανερχόμαστε στην πρότασή μας, με αίτημα να τεθεί σαν θέμα ημερήσιας διάταξης στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο και να ληφθεί απόφαση επιτέλους,  να διενεργηθούν οι επόμενες εκλογές με 3 κάλπες  (σε Άργος – Ναύπλιο – Κρανίδι).
Ήδη από πέρυσι χαιρετίσαμε τη συμφωνία του παραιτηθέντος Αντιπροέδρου κ. Δημ. Μαγκλάρα με την δική  μας πρόταση, που παραμένει σταθερή στη δημοκρατικότητα και την ευρεία συμμετοχή όσο το δυνατό περισσότερων επιχειρηματιών από  ολόκληρη την Αργολίδα.

Διότι φυσικά δεν είμαστε εμείς που φοβόμαστε τη ευρεία συμμετοχή.

Θέλουμε όλοι να έρθουν να ψηφίσουν και να συμμετέχουν ενεργά για ένα Επιμελητήριο - εργαλείο για τον Επιχειρηματία.  Επειδή σημασία έχει να υπάρξει όντως μεγάλη συμμετοχή, ειδικά σε μιά τόσο κρίσιμη και δύσκολη περίοδο για τις Επιχειρήσεις.   

 Καλούμε τον κ. Δαμούλο ως Πρόεδρο σήμερα  να φέρει το θέμα για 3 κάλπες (σε Άργος – Ναύπλιο – Κρανίδι ) στο επόμενο Δ.Σ. και να το υπερψηφίσει και αυτός και η παράταξή του.


Για την Αναπτυξιακή ΔύναμηΧάρης Μαυράκης 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.