10/04/2016 02:24:00 μ.μ.
0
Ανδριανός σε Υπουργό Υγείας: Να καταβληθούν άμεσα τα οφειλόμενα εκτός έδρας για δύο χρόνια και οι υπερωρίες 5 μηνών στους οδηγούς ασθενοφόρων που υπηρετούν σε Κέντρα Υγείας αρμοδιότητας της 6ης ΥΠΕ.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό με θέμα την ανάγκη άμεσης  καταβολής οφειλομένων σε οδηγούς ασθενοφόρων  που υπηρετούν σε Κέντρα Υγείας αρμοδιότητας της 6ης ΥΠΕ.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
Σύμφωνα με καταγγελίες, σε οδηγούς ασθενοφόρων που υπηρετούν σε Κέντρα Υγείας αρμοδιότητας της 6ης ΥΠΕ οφείλονται δεδουλευμένα εκτός έδρας για ολόκληρο το 2015 και το 2016 μέχρι σήμερα, καθώς και οι υπερωρίες 5 μηνών.

Κατόπιν αυτού,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:


Με ποιες άμεσες ενέργειες θα καταβληθούν τα ως άνω οφειλόμενα στους οδηγούς ασθενοφόρων που υπηρετούν σε Κέντρα Υγείας αρμοδιότητας της 6ης ΥΠΕ”.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.