10/14/2016 11:53:00 π.μ.
0

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους-Μυκηνών στις 17 Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) για τα παρακάτω θέματα:

  1. Περί επαναφοράς του τόπου λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Άργους στην Πλατεία Δημοκρατίας (αρχική της θέση) – εισηγητής ο κ. Π. Δούρος
  2. Περί κατανομής θέσεων μεταξύ των δικαιούχων παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών της Λαϊκής Αγοράς Άργους στον χώρο της Πλατείας Δημοκρατίας – εισηγητής ο κ. Π. Δούρος.
  3. Περί εγκρίσεως τροποποιήσεως της μελέτης του έργου: «Ολοκληρωμένη Αστική Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Άργους και Καταγραφή – Βελτίωση Αστικής Κινητικότητας και Ασφάλειας Κίνησης Πεζών» - εισηγήτρια η κ. Β. Ρέντα.
  4. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους-Μυκηνών οικονομικού έτους 2016 εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
  5. Περί αποδοχής χρηματοδοτήσεως του Δήμου Άργους - Μυκηνών για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες (Σ.Α.Ε. 055) από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης- εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
  6. Περί συνδιοργάνωσης εκδήλωσης για την συμπλήρωση των τριάντα πέντε χρόνων λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Άργους - εισηγητής ο κ. Α. Μπαντανάς.
  7. Περί ψηφίσεως πιστώσεως για την κάλυψη δαπάνης στα πλαίσια του εορτασμού της εθνικής εορτής της 28 ης Οκτωβρίου - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
  8. Περί προτάσεως του Δήμου Αμφιλοχίας για αδελφοποίηση με το Δήμο Άργους –Μυκηνών - εισηγητής ο κ. Α. Μπαντανάς.
  9. Περί υπογραφής της σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού escrow account, μεταξύ του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και του Δήμου Άργους – Μυκηνών στα πλαίσια του προγράμματος με τίτλο «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα (θύλακες ανεργίας)» - εισηγητής ο κ. Χ. Νέστορας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.