10/05/2016 12:03:00 μ.μ.
0


Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας (Ο.Ε.Β.Ε.Α.) καλεί με επιστολή της τη διοίκηση του ΟΑΕΕ να επανεντάξει τους ασφαλισμένους που βρέθηκαν εκτός ρύθμισης των 100 δόσεων εξαιτίας της αύξησης του επιτοκίου αποπληρωμής.

"Σύμφωνα με καταγγελίες μελών των σωματείων μας, οι ασφαλισμένοι δεν έχουν λάβει σχετικό ατομικό μήνυμα  που να ενημερώνει για την αναπροσαρμογή της δόσης και ενώ  κατέθεσαν το προβλεπόμενο ποσό στην τράπεζα, αυτό δεν απορροφήθηκε από το σύστημα. Η διάφορα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μικρή έως πολύ μικρή όμως οι ασφαλισμένοι  χάνουν την ευνοϊκή  ρύθμιση των 100 δόσεων.

Επιπρόσθετα ενώ μετά από παρότρυνση του τοπικού καταστήματος ΟΕΑΕ, έχουν κάνει αίτηση επανένταξης στην ρύθμιση   από τον Αύγουστο 2016 όμως μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε καμία επίσημη απάντηση από τον ΟΑΕΕ, με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι να μην μπορούν να θεωρήσουν τα βιβλιάρια υγείας. 

Καλούμε την διοίκηση του ΟΑΕΕ με συνοπτικές  διαδικασίες μετά  την παραλαβή των σχετικών αιτήσεων, να επανεντάξει τουςασφαλισμένους  στην ρύθμιση την όποια έχασαν χωρίς δική τους υπαιτιότητα."

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.