10/18/2016 06:06:00 μ.μ.
0
 Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές των σχολείων του Δήμου Ναυπλίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας.

Υπεύθυνη εκ μέρους του Συλλόγου είναι το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κυρία Τίνα Γκιόλα, η οποία και ξεναγεί τους μαθητές στο φωτογραφικό αρχείο του ΄΄ΠΑΛΑΜΗΔΗ΄΄.

Οι επί μέρους δράσεις των προγραμμάτων περιλαμβάνουν :

1. ΄΄Γνωρίζω την πόλη μέσα από το φωτογραφικό αρχείο του Συλλόγου΄΄.

2. ΄΄ Περπατώ και γνωρίζω την πόλη.

· Περιήγηση στην Πύλη των Τόρων, στα Βραχατέικα, στον Ψαρομαχαλά.

· Περιήγηση στην οδό Σταϊκοπούλου, στον Μεγάλο Δρόμο, στις πλατείες της πόλης.

· Τοπικά επαγγέλματα. Επισκέψεις σε παραδοσιακά σπίτια του Ναυπλίου. Επίσκεψη στο μουσείο ποτοποιίας Καρώνη και σε οικία με παραδοσιακό αργαλειό.

Με τον Σύλλογο έχουν επικοινωνήσει οι υπεύθυνοι των Διευθύνσεων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, οι οποίοι και έχουν καταρτίσει τα ανάλογα προγράμματα.

Σχολεία που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με τον Σύλλογο στο τηλέφωνο 27520-24520 και την κυρία Τίνα Γκιόλα στο τηλέφωνο 6974993433. 

Οι εργασίες των μαθητών των σχολείων που θα συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα, μπορούν να παρουσιάζονται ή να εκτίθενται στην αίθουσα πολιτισμού του Συλλόγου.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.