10/12/2016 12:59:00 μ.μ.
0

Καμία ουσιαστική απάντηση δεν θεωρεί ο βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης, ότι έδωσε ο Υπ. Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γ. Σταθάκης, μετά από ερώτηση του πρώτου που είχε κατατεθεί από τις 14 Σεπτεμβρίου αναφορικά με την άμεση αξιοποίηση των δυνατών πηγών χρηματοδότησης για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τις έντονες καιρικές συνθήκες στις περιοχές της Αργολίδας, Μεσσηνίας και Λακωνίας. "Αρκέστηκε στην επιγραμματική αποτύπωση των προγραμμάτων συγχρηματοδότησης από την ΕΕ και των κριτηρίων τους", αναφέρει ο βουλευτής Αργολίδας.

Απ την άλλη πλευρά, η απάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Ι. Μπαλάφα, καταδεικνύει τους οικονομικούς πόρους που έχουν διατεθεί στους Δήμους των ΠΕ Αργολίδας, Μεσσηνίας και Λακωνίας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για το 2015 και 2016, το «Πρόγραμμα για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», αλλά και την πρόσφατη απόφαση για ενίσχυση με 5,5 εκατ. ευρώ στους πληγέντες δήμους.

Δημοσιεύουμε αναλυτικά τα έγγραφα με τις απαντήσεις του Υπ. Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, κ. Γ. Σταθάκη, και του Υφυπ. Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Ι. Μπαλάφα:0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.