10/15/2016 09:46:00 π.μ.
0

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Π. Κουρουμπλή με θέμα έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας όπου παρουσιάζεται η επιτακτική ανάγκη μεταστέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου.
Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:
“Με την παρούσα Αναφορά, και σε συνέχεια προηγούμενων σχετικών παρεμβάσεών μου στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, σας κοινοποιώ συνημμένως έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με την οποία υπογραμμίζεται η ανάγκη άμεσης μεταστέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, καθώς το κτήριο στο οποίο στεγάζεται σήμερα το Τμήμα δεν πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη στέγαση τέτοιων υπηρεσιών και εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών και των πολιτών, ενώ τα 459 ευρώ περίπου που εγκρίνει το Υπουργείο όπως αναφέρεται στο έγγραφο δεν δίνουν τη δυνατότητα εύρεσης κτηρίου με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Κατόπιν αυτού, σας καλώ να προβείτε στις αναγκαίες ενέργειες για την μεταστέγαση του ΑΤ Κρανιδίου”.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.