10/25/2016 09:33:00 π.μ.
0


Εξ’ αιτίας της ξαφνικής είδησης του θανάτου του μικρού μας αγγέλου και μαθητή του Σχολείου μας Κωνσταντίνου Τσίμπου, ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Κεφαλαρίου εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για την απώλειά του και αποφασίζει τα εξής:
  1. Να ειδοποιηθεί ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Ν.Αργολίδας για να μας κατευθύνει για τις δέουσες ενέργειες (αναστολή γιορτής και ίσως άλλων εκδηλώσεων για την 28ηΟκτωβρίου).
  2. Να εκφράσουν ο Διευθυντής και όλα τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στους οικείους του.
  3. Να παραστούν εκπρόσωποι του σχολείου μας στην επικήδειο τελετή.
  4. Να κατατεθεί στη μνήμη του χρηματικό ποσό στο «Χαμόγελο του Παιδιού», αντί στεφάνου.
  5. Να αναρτηθεί η παρούσα ανακοίνωση στο ιστολόγιο του Σχολείου.
Βουβή θλίψη μας διακατέχει όλους γιατί δυστυχώς το θαύμα δεν έγινε κι ο μικρός μας άγγελος έφυγε τόσο πρόωρα. Από εκεί ψηλά προσευχήσου για όλους τους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου που σε περίμεναν και δεν ήρθες πίσω ποτέ, μικρέ μας άγγελε!
Ο Διευθυντής του Σχολείου
 Μπομπέτσης Γεώργιος
 Τα μέλη του Συλλόγου
Σταύρου Ιωάννης
Σαλτογιάννη Μαρία
Καρμανιόλα Χριστίνα
Χειροπούλου Στυλιανή
Αργυροπούλου Παναγούλα
Μώρου Παρασκευή
Μουλαλή Ιωάννης
Λινάρδου Ελένη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.