10/18/2016 11:25:00 π.μ.
0

Εποικοδομητικό και άκρως αποτελεσματικό χαρακτηρίζει το ταξίδι που πραγματοποίησε πρόσφατα (10 - 13 Οκτωβρίου 2016) στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής.

Τόσο η παρουσίαση του Δήμου Τρίπολης στον ευρωπαϊκό θεσμό των "open days" όσο και οι επαφές που είχε ο Δήμαρχος Τρίπολης με πολλούς Έλληνες Ευρωβουλευτές, έφεραν στο προσκήνιο την αρκαδική πρωτεύουσα και προώθησαν θέματα που έχουν σχέση με την προβολή του Δήμου και την καθημερινότητα των πολιτών. Τα κέρδη του ταξιδιού στις Βρυξέλλες εντοπίζονται κυρίως στην ανάδειξη της Τρίπολης ως ευρωπαϊκού τουριστικού προορισμού αλλά και στην υπογράμμιση σημαντικών θεμάτων όπως η διαχείριση των απορριμμάτων για την οποία ενημερώθηκαν όλες οι ελληνικές πλευρές του Ευρωκοινοβουλίου.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι η επίσημη παρουσίαση του Δήμου - από τον ίδιο το Δήμαρχο Τρίπολης - έκλεψε τις εντυπώσεις στο πλαίσιο του θεσμού των "open days" και απέσπασε θετικές κριτικές από τις υπόλοιπες αποστολές των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, αξιοποιώντας το ταξίδι στις Βρυξέλλες, συναντήθηκε διαδοχικά με πολλούς Έλληνες Ευρωβουλευτές και συζήτησε μαζί τους τρόπους ενίσχυσης του Δήμου Τρίπολης μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Ο Δήμαρχος Τρίπολης συναντήθηκε με: 1) τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Δημήτρη Παπαδημούλη, 2) την Ευρωβουλευτή κ. Μαρία Σπυράκη, 3) την Ευρωβουλευτή κ. Εύα Καιλή, 4) τον Ευρωβουλευτή κ. Νίκο Ανδρουλάκη, 5) τον Ευρωβουλευτή κ. Νίκο Χουντή και 6) τον ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή κ. Νότη Μαριά.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Τρίπολης βρήκε την ευκαιρία να συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου που βρέθηκε στις Βρυξέλλες το ίδιο διάστημα και να παραστεί στη συνεδρίαση του Ευρωεπιμελητηρίου που συνέπεσε με την επίσκεψή του στις Βρυξέλλες.

Όπως δήλωσε ο κ. Παυλής, οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη του Δήμου Τρίπολης σε όλους τους τομείς συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, και ευχαρίστησε όλους αυτούς που εργάστηκαν για να στεφτεί με επιτυχία το πρόσφατο ταξίδι του στις Βρυξέλλες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.