10/21/2016 11:25:00 π.μ.
0
Την Κυριακή 23 Οκτώβρη, θα πραγματοποιηθεί το 1ο και Ιδρυτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΟΑΣΠΠ), στην Μεσσήνη, στην αίθουσα του Δημαρχείου Μεσσήνης.
Με ενημέρωση που υπογράφουν οι αγροτικοί και αγροτοκτηνοτροφικοί σύλλογοι Ν. Αργολίδας (ΑΚΣΥΝΑ), Ν. Κορινθίας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσήνης και Χανδρινού Μεσσηνίας, η ΟΑΣΠΠ δημιουργείται ώστε να συμβάλλει στην οργάνωση της μικρομεσαίας αγροτιάς στην Πελοπόννησο και να συσπειρώσει τους αγροτικούς συλλόγους και τις επιτροπές αγώνα. 

"Συνεχίζουμε την προσπάθεια οργάνωσης όλων των φτωχών αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων, μελισσοκόμων του τόπου μας σε ζωντανούς, δραστήριους Αγροτικούς Συλλόγους. Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις της μικρομεσαίας αγροτιάς του προηγούμενου διαστήματος σε όλη την Ελλάδα, δείχνουν την αναγκαιότητα για αυτή την κίνηση", αναφέρει η ΟΑΣΠΠ.

Καλούνται οι  αντιπρόσωποι που εκλέχτηκαν στις εκλογές των συλλόγων τους και που συμμετέχουν στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου, να παρευρίσκονται στο Ιδρυτικό Συνέδριο μαζί με την ταυτότητά τους, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, και ώρα 10 π.μ., στην αίθουσα του Δημαρχείου Μεσσήνης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.