10/21/2016 02:12:00 μ.μ.
0

Ο Δήμος Μονεμβασίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος εκτάκτων μέτρων στήριξης για τους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών, θα διανέμει ακτινίδια στις σχολικές μονάδες και σε ωφελούμενους προγραμμάτων σίτισης.

Η διανομή των φρούτων θα γίνει ως εξής:
  • Στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια και την δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.
  • Στους κατόχους κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης, με την επίδειξη της κάρτας και  στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD)» με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους στα ακόλουθα σημεία και ώρες:

    Μολάοι, Τρίτη 25 Οκτωβρίου ώρα 8.00 π.μ.-13.00 μ.μ. στο χώρο της Μαθητικής Εστίας Μολάων (κατηφορική είσοδος υπογείου  από οδός Καλλιφατίδη).
    Νεάπολη, Τρίτη 25 Οκτωβρίου ώρα 08.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. οδός Φλέμινγκ 8.
Η διανομή στους δικαιούχους θα γίνει κατά σειρά προσέλευσης και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.