11/08/2016 09:49:00 μ.μ.
0
Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 4 το απόγευμα θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης με 16 θέματα στην ημερήσια Διάταξη:
 1. Έγκριση τροποποίησης τεχνικού προγράμματος και ένταξη του έργου: Μελέτη φράγματος Ελληνοεκκλησιάς, π/υ 100.000€.
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Νίκος Γόντικας.
 1. Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Δημήτριου Δολτσινιάδη, με θέμα: Σύστημα προστασίας καλλιεργειών των αντιχαλαζιακών δικτύων.
 2. Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Παναγιώτη Γατσόπουλου, με θέμα: Συντήρηση και ανάδειξη «των υπογείων» του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης.
 3. Ενημέρωση για το 42ο τακτικό συνέδριο της ΕΝΠΕ που πραγματοποιήθηκε στις 22-10-2016. (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου.
 1. Έγκριση 11ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οικονομικού έτους 2016.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος
 1. Σχετικά με την προμήθεια ασθενοφόρων και τις ελλείψεις στον στόλο του ΕΚΑΒ. (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Αλευράς.
 1. Έγγραφο των υπαλλήλων του ΙΓΜΕ και αίτημα στήριξης από το Περιφερειακό Συμβούλιο για τη μη υποβάθμιση του Οργανισμού. (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.
 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου με τίτλο: Δημιουργία κόμβου εισόδου στην πόλη των Μολάων, βελτίωση των υφιστάμενων έργων οδοποιίας και έργα διευθέτησης της ροής των υδάτων τοπικού ρέματος στην ΔΚ Μολάων του Δ. Μονεμβασιας της ΠΕ Λακωνίας Περιφέρειας Πελοποννήσου. (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
 1. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης του άρθρου 100 του Ν. 3852/2010 μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Ιεράς Μονής Καλαμίου και της Πελοπόννησος Α.Ε. Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας Ο.Τ.Α. για την πράξη «Αποκατάσταση Ιεράς Μονής Καλαμίου» στην Π.Ε. Αρκαδίας. (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας
 1. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.» ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ο.Τ.Α. για την υλοποίηση της Πρότασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας «Μελέτη για την αξιοποίηση και ανάδειξη υφιστάμενων περιπατητικών μονοπατιών και ειδικών διαδρομών ποταμών Λουσίου και Αλφειού και περιοχής Λυκαίου όρους».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας
 1. Έγκριση θέσπισης παγίων χορηγημάτων καθαριότητας για τις υπηρεσίες της ΠΕ Κορινθίας, για το οικονομικό έτους 2017.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πελοπίδας Καλλίρης
 1. Αποδοχή Προϋπολογισμού του  εγκεκριμένου έργου Aristol Interreg Mediteranean, με συντονιστή φορέα τον ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ – ΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ», από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνέχεια της αριθμ. 425/27-10-2015 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλειφέρη – Καραθανάση.
 1. Έγκριση 2ης τροποποίησης κατανομής πιστώσεων του έργου 2014ΕΠ52600024 “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ” και ένταξη νέου υποέργου.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλειφέρη – Καραθανάση.
 1. Έγκριση 5ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος Ιδίων Πόρων έτους 2016, της Π.Ε. Μεσσηνίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλειφέρη – Καραθανάση.
 1. Έγκριση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014-2020 της Β΄ φάσης (έργο phasing) του έργου: Βελτίωση οδού Γύθειο – Αρεόπολη – Γερολιμένας κατά τμήματα.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
 1. Έγκριση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014-2020 του έργου: Επαρχιακός δρόμος Σκούρα – Γεράκι.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.